maandag 1 augustus 2011

Kofferbakmarkt !

Hallooo,

Kofferbakmarkt, ja weer een nieuw begrip voor mij ! Wil dus zeggen : rommelmarkt ;-))

Zaterdag gingen wij naar Heiloo, naar het verjaardagfeest van de jongste broer van mijn liefje.
Het was een avondfeest dus besloot liefje om niet terug te rijden en een hotel te boeken  in Alkmaar en de zondag lekker in Nederland door te brengen. Zodra ik dat wist heb ik natuurlijk even voor de zondag planning gezorgd ;-) de rommelmarkten en  de leuke hobby en quitwinkels opgezocht op internet. Veel geluk had ik want er waren zo even 2 "kofferbakmarkten" op 25 km van Alkmaar, in Hoorn. Even informeren .... 'Liefje een kofferbakmarkt is dat een rommelmarkt ?? hmmmm ........ tuurlijk, het woord zeg het toch  .. ?... ja logisch toch ...;-)

Met de winkeltjes daareentegen dacht ik eerst ook zoveel geluk te hebben want het was koopzondag, maar toch niet, de quiltwinkeltjes deden niet mee ....mmm je kan niet alles hebben he.

Ik ben heel gelukkig want ik heb weer een tafel vol "koopjes". Nog wat meer troep zegt liefje met de glimlach maar hij heeft ook een paar spulletjes gekocht !! hahaha als we maar gelukkig zijn he.

Kijk hier naar al mijn ''schatten''


Een verrekijkertje, een mooi afbeelding om op stof te strijken, een paar meters lint....

Een eierschapje, een paar oude boeken (nostalgie)...

Shabby lampekapje ;-) 
En nog meer nostalgie .....

En de kers op de taart ....... tadaaaaa ........ een oude schrijfmachine .......yes ! die wou ik al zo lang !Die was wel heel zwaar pffff ...ocharme liefje ;-)

Zo, dat was het voor de kofferbakmarkt !
Maaaar over een paar weken had ik een kinderbedje gevonden, ook iets waar ik al lang
naar zocht, daar staat het dan nu ; in de tuin (nog even denken wat ik ermee doe
en waar ik hem neerzet ; plaatsje vinden dus ;-))                                    Zo dat was het zoal, een kinderhand is gauw gevuld !
                                    Nog een fijne week gewenst ..... en tot de volgende keer.Carine xxxx