vrijdag 18 mei 2012

Tuindagen van Beervelde

Hallo meisjes,

Jawel , ik kom er een beetje laat mee , maar toch is het de moeite om het aan iedereen te laten zien die er nog niet geweest is. De tuindagen van Beervelde waren van vrijdag 11 mei tot zondag 13 mei , afgelopen weekend dus.  Twee keer per jaar , in de lente en in de herfst , verhuurt de Graaf en de Gravin de Kerhove de Denterghem het park rond het kasteel om er "tuindagen" te organiseren. Als je graag de geschiedenis van het kasteel wil ontdekken klik hier . 220 deelnemers staan daar op ons te wachten met een grote variatie aan bloemen, bloembollen, planten, boompjes en ook alles wat met de tuin te maken heeft en dat gaat van tuinmeubelen, boomhutten, vijvers tot jacuzzi's ! Als je een bepaalde soort rozen, clematis, hosta  zoekt  dat je nog niet hebt,  ben je op het goede adres. Verschillende gespecialiseerde kwekers staan daar om je te informeren en bieden een enorme keuze aan bloemen en planten. Tot in de vroegere paardenstallen van het kasteel staan er shopjes met leuke hebbedingetjes voor huis en tuin. Natuurlijk heeft brocante er ook een plaats ondertussen.  Ook mijn lievelingsboetiekjes zoals mijn naamgenote "t achterhuis" uit Stekene staat er met leuke dingen zoals die mooie tafellakens, kussentjes en beddegoed met rozen bedrukt van Pimlico. Maar ik zeg niets meer, geniet van de foto's en wedden dat je in de herfst er ook naartoe wil ;-)))Wat een prachtbloem !


Ook de ponytjes zijn altijd van de partij.De lichtroze clematis heb ik voor de tuin bijgekocht.


Blauw .....Links" t'achterhuis" en rechts ook een leuk boetiekje met beertjes ...


Nog leuke shopjes ..... ogen te kort !


Dit was een prachtig shopje, ik had daar even willen blijven.


Zo leuk die fiets helemaal versierd met bloemen, planten, oude valiezen enz...


Ook de viervoeters zijn welkom kijk maar.


Prachtige voogelkooi in de paardenstallen ...

Hoezo een grote buxusbol ?
Ik ben toch benieuwd van wat jullie ervan vinden en als jullie plannen om te gaan in de herfst , zullen de tuindagen van Beervelde plaatsvinden op 12, 13 en 14 oktober 2012. Begint nu maar al te sparen want met zoveel keuze aan van alles en nog wat , kom je niet met lege handen terug ! Natuurlijk kan je ook gaan voor tuininspiratie want die is er volop.

Oooh ja vergeet mijn giveaway niet ;-), je kan nog reageren op mijn vorige post, de trekking is 28 mei dan is mijn blog 1 jaar en een maand oud en zoals jullie kunnen zien ben ik het toch nog niet beu hahaha.
Natuurlijk ja jullie zijn nog benieuwd naar wat die give away precies inhoud zeker ? Welllllll  euuuuu
shuuuut ik ben een roos koffertje aan het vullen met hebbedingetjes dat ieder van ons wel kan gebruiken zoals kant, knoopjes, stofjes, leuke kaartjes oooh en zoveel meer, een leuk verrassingskoffertje en als je dat fototje op je blog wilt zetten, ga je gang en duimen tot 28 mei !!!


Ik wens jullie een zonnige weekend en tot binnenkort meisjes.

Carine