dinsdag 16 oktober 2012

Sue Bonnets


Hallo meisjes,

Ja meisjes zoals jullie allemaal weten, moeten we verder ongeacht wat er allemaal gebeurd en zelfs voel ik mij een beetje schuldig dat ik hier een post zit te schrijven terwijl de familie van ons blogvriendin Anne het vreselijk moeilijk moeten hebben zonder haar, kunnen we toch niet anders dan gewoon verder gaan en blij zijn met wat we hebben en het vooral koesteren want het kan morgen anders zijn.
 
Weten jullie nog, ik ben ooit ;-) aan een Sue Bonnets quiltje begonnen, kijk hier , en ja hoor het gaat langzaam maar zeker vooruit .
We zijn in september de lessen of de vrije ateliers (zoals ze het noemen) weer begonnen en zo ben ik terug aan mijn Sue Bonnets bezig. Tijdens de laatste atelier in juni had ik de herfst zitten afmaken zodat ik tijdens de vakantie mijn zomerpaneel kon beginnen.  Ik moest het nog helemaal afboorden met een feston steekje ... nog een heel werkje he ;-)  Ik ben er dan ook mee begonnen en vond het eigenlijk heel rustgevend. Ik kon het rustig in de zetel bij de televisie doen, want ik kijk nooit naar tv zonder iets anders te doen (tijdverlies, ken je dat ;-) of lekker buiten maar daar is niet veel van gekomen :-). Die is ondertussen toch helemaal geborduurd en is klaar om te quilten, de zomer is nu in de maak ! Eigenlijk had ik er heel weinig aan gedaan in de vakantie moet ik toegeven en ben ik er nu een beetje spoed achter aan het zetten want binnenkort wil ik de winter doen, die is zo leuk met de kerstboom en de vele accessoires ;-) Hier volgen een paar foto's.Nog niet geborduurde herfstpaneel
 
 

Geborduurde herfstpaneel klaar om te "sandwichen" en te quilten

 

 


Zomerpaneel (daar moet nog wat aan gedaan worden !)
 

Zo zie je maar, het gaat allemaal niet zo vlug bij mij, vooral omdat ik nog aan het haken bent en miniaturen poppenvitrines wil maken en een crazy quilje maken enz .....  We zijn ook nog borduurlessen/vrije atelier begonnen bij Atelier Salgarollo en hebben al geleerd hoe we roosjes kunnen borduren op een quilt of eender waar je een roosje op wil hebben ;-) Bij mij is dat wel op vrij veel ;-) Volgende vrijdag de tweede les ! Daar laat ik later wel eens foto's zien.
 
Ook nog eens hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers en ik hoop dat jullie het niet te erg vinden maar ik reageer nog de laatste tijd heel weinig op jullie blogs, het neemt mij zoveel energie dat ik dikwijls moet kiezen tussen lezen of een reactie achter laten. Ik vind het ook wel spijtig soms dat er op mijn blog bv 30 mensen hebben gekeken en 7 hebben gereageerd en daarom doe ik altijd mijn best om iets passend te schrijven, maar ik moet het spijtig genoeg beperken.
 
Ik wens jullie allemaal een fijne week verder.
 
Carine xxx