maandag 7 mei 2012

The Quilt Event in Veldhoven

Hallo lieve dames,


Wat was dat weer een zalige dag dames ! Genieten met een grote G zoals ze hier zeggen.
Mama, ik en nog twee "quiltvriendinnen" waren vorige vrijdag net kinderen in een speelgoedwinkel of Alice in wonderland ja zo voelde ik mezelf wel ;-)) ! Zo veel shopjes met verschillende stofjes en quiltjes en van alle hebbedingentjes, te veel om op te noemen ;-) Er was ook een quilt expositie, ik had nog nooit zo veel quilten bij mekaar gezien ! Reiko Kato was aanwezig en had ook haar prachtige quilts en plaids mee geexposeerd, dit zijn echte kunstwerken hoor ! En zoals jullie al weten ben ik helemaal gek op die leuke Sue Bonnetjes (voor diegene die niet weten wat het is, kijk hieronder maar, ze zijn zo schattig met hun hoedjes). 
Ogen te kort dus maar gelukkig had ik mijn fotoapparaat mee om jullie en mezelf natuurlijk nog na te laten genieten.

De konijntjes .... schattig ....


 De eerste prijs op de expositie : Mooie quilts in het blauw .....


 En niet te vergeten, mijn liefde voor brocante ......

 En er waren er nog heel veel andere maar als jullie dit allemaal willen zien, zou ik voorstellen om er eens zellf naartoe te gaan, het is een event die alle jaren plaats vindt in Veldhoven en het is de moeite waard.
Ik vond het in elk geval een post waard op mijn blog,  eventjes tussendoor .....

Volgende keer mijn blogverjaardag giveaway ..... nee nee ik vergeet het niet hoor .... ik zou zeggen neem je kans en ik wens jullie nog een hele fijne week toe.Carine