zondag 15 juli 2012

KOFFERS ....VALISES ....

Hoi hoi hoi allemaal,


Even terug in de tijd .....    Als ik een klein meisje was .... en ik ging boodschappen doen met mama, ging ik de winkel niet uit zonder een valiesje (een koffertje dus) ! Arme mama van mij, ik brulde heel de winkel door tot ik een "valiesje" kreeg !  Er waren er ook zoveel, een koffertje met doktersspulletjes, een koffertje met make up, een koffertje met servies, een koffertje met een popje en haar kleedjes ...... geef toe, dit is toch heeeel aantrekkelijk allemaal !!  En ja .... tot de dag van vandaag is het een "zwak" gebleven. Mijn huis telt toch een stuk of dertig koffertjes (kleine en grote, als decoratie of voor het opbergen van kleine spullen). Liefst zijn ze oud en versleten maar die met roosjes zijn momenteel ook wel favoriet ;-)  Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt bij verschillende medeblogssters, pinterest is zowat de rage van het moment geworden en ja ik heb ook de stap gezet, want als jullie dachten dat bloggen een verslaving was dan hebben jullie pinterest nog niet geprobeerd! Ik kan jullie verzekeren, je gaat van de een mooie verzameling foto's  naar de andere en zo verder, uren aan een stuk ! Inspiratie alom ... en wat het  voor mij gemakkelijk maakt is dat je niet hoeft te schrijven (want ik ben geen kei in het engels), nee alleen klik klik en de foto in de gekozen map steken, hoe meer hoe liever !
Dus ja meisjes hier volgen een paar foto's van valiezen ...... in alle formaten, kleuren, oud of nieuw ..... Ik hou van valiezen !  En weet je wat  ..... ik ben niet de enige ..... ;-))

Twee van mijn valiezen ...Een hele hoop .....

Mooi...

Detail...

Hebbe hebbe ....

Dit is een hele organisatie !

Pic-nic ?

Voor deze had ik wel heeeel de winkel
 bijeen gebrult mmmm  ;-)

Zo lief ...

Argh......

Die passen wel in de slaapkamer ...

Met inhoud aub ;-)

Mooie opzet

Voor ieder wat wils ....
Wil je er nog meer zien klik op  http://pinterest.com/tachterhuisje/ . Je zult niet alleen koffers zien hoor, maar alles wat ik lief heb , alles wat ik graag verzamel , hondjes , poesjes , tuinen en foto's die je laten dromen !

Pinterest geef je de mogelijkheid om, met het behulp van boards (mapjes), je persoonlijkheid of liever wat je allemaal graag hebt, met iedereen die het wilt te delen.

Om af te sluiten heb ik nog een foto van mijn splinter nieuwe keukenrek (gisteren opgehangen en vandaag ingericht ;-)Ik ben er zowat heel de middag mee bezig geweest, het is al een paar keer van inrichting veranderd ;-) en het zal denk ik nog een paar keer gerestyld worden hahaha zo blijven we bezig he ....
Hierboven zie je nog het rek met mijn collectie koffiekannen met roosjes, maar ik vond het te veel, te wit .... niet wat het moest zijn dus.  Hieronder zie je het rek vanavond, al een beetje gerestyld maar ook nog niet naar mijn zin ! Ik heb morgen nog de tijd om opnieuw te beginnen want weet je wat .... dat doe ik graag ! Ik moet trouwens nog mijn verzameling oude blikken halen in het achterhuisje, die zullen ook nog van pas komen. Zie je op de foto's onderaan het kapstok hangen met een hartje ? Mooi he, die heb ik gewonnen bij Anne van het blog "Ambrozijn en oude kant". Dank je wel Anne, het is prachtig en je hartje zal zo altijd bij ons zijn. Het past perfekt bij mijn nieuw rek (het zou ook perfekt passen in de dressing maar dat proberen we later wel).

Het is nu al laat en ik ga maar slapen want morgen wacht er weer een nieuwe dag en begint er een nieuwe week. Een hele fijne week gewenst aan iedereen en voor diegene die vakantie hebben, een welverdiende tijd voor jezelf en voor je gezin, geniet ervan.

Als je goed weer wilt dan vrees ik dat je beter naar het buitenland trekt ! Blijf je hier , trekt dan je mooiste kaplaarzen aan !


                                                      Carine xxxx