woensdag 19 oktober 2011

Herfstsfeer met rozen


Hallo allemaal,

Ons mama heeft mij weer in de bloemetjes gezet ! Ze neemt lessen bloemschikken en maakt elke keer een mooi stuk. Terwijl dat ze het maakt denkt ze al na waar het (bij mij) zou kunnen staan ;-)
Zo heeft ze dus een stuk gemaakt voor op de schouw en eentje op de salontafel.
Je hoort mij natuurlijk niet klagen, ik zou zeggen "doe zo voort Mam"  Het sta prachtig en zeker  
 's avonds als het kaarsje brandt.
 Kijk maar :

Terwijl dat we het toch over rozen hebben,  heb ik een paar stofjes met roosjes op de foto gezet.
Ik vind ze zo mooi en kan ze niet laten liggen als ik ze in de quiltwinkel zie, het zijn net snoepjes voor mij en liefst neem ik ze allemaal! Hier dus een paar voorbeeldjes :


Zo dat was het al voor vandaag, maar ik kom gauw terug want ik ben volop kaarten en labels  aan het maken. Nog de tijd vinden van ze op de foto te zetten ....

Ooh ja bijna vergeten, er werd mij een paar keer het adres gevraagd van de bakkerij in Lier waar we dat geweldig ontbijt hebben genomen dus hier volgt het :

     Bakkerij Bizarr / Curiosa winkel Piéce d 'Antan
     Berlarij 97
     2500     Lier

Ook wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie reacties, het is zo leuk, spijtig genoeg werkt het niet altijd als ik een reactie geef op jullie blog. Ik probeer zo bij een paar nieuwe volgers te reageren maar het werkt niet, dus nog even zoeken hoe we dat oplossen en dan hoop ik vlug bij jullie ook een reactie achter te laten.