zaterdag 17 december 2011

Kerstsfeer en kerstkaarten

Halloo iedereen

  Ik heb eindelijk gedaan met de kerstdecoratie in en rond het huis, dat allemaal tussen de voorbereiding van liefjes verjaardag (deze weekend), de examens van de jongste, de levering (donderdag) van mijn nieuwe kast :-)) met alle rommel en opruimwerk en vaatwas vandien  pffffffff . Ik laat die zeker eens in een volgende post zien.

 Vorige week was het veel minder druk en had ik al wat kerstkaartjes gemaakt, en vanaf maandag doe ik verder !!  Ja ik ben altijd wel laat met mijn kaartjes :0
 Hier een paar kaartjes


En nu de kerstbomen want ja , we hebben er twee gezet ;-) Er zijn zowat 15 dozen van de zolder gekomen dus hebben we genoeg voor twee bomen hihi. Wij zijn zo twee kerstgekken zoals jullie zullen zien,  het is zooo gezellig ! Twee weken geleden, gingen we dus op stap voor twee kerstbomen maar toen we de prijzen hadden gezien ( 75€ ! voor een grote boom zonder wortel en dat was niet de duurste he) hebben we besloten om twee mooie valse bomen te kopen.
Kijk maar, de grootste kerstboom (tot aan plafond) staat in de ercker tussen de keuken en de woonkamer en is op de ouderwetse manier (vintage?) versierd,  alleen had liefje niet gezien dat er een slinger bovenaan ontbrak toen hij de foto van de boom nam ;-)
Ik neem altijd zelf mijn foto's, maar ik vind dat een kerstboom moeilijk op foto te nemen is, dus kon hij daar zijn camera met statief voor gebruiken. Hier dus een paar sfeerfoto's :

En nu de tweede kerstboom, een beetje kleiner toch, die staat in de inkomhall ietswat romantischer versierd.
Volgende week laat ik al de kerstmannen in het huis zien, het zijn er ook heel wat !
Wil je meedoen aan mijn give away, kijk op mijn vorige post.
Nog een fijn weekend verder.
Carine