dinsdag 12 juni 2012

Bijna 100 volgers !

Hallo meisjes,


Ik ben zo blij als ik zie dat ik er weer nieuwe volgers  bij heb en dan ga ik meteen kijken naar hun blog ook natuurlijk! Altijd leuk ;-)
Ik vind het dan oh zo spijtig dat ik dan geen blog vind ..... Natuurlijk begrijp me niet verkeerd, niet iedereen moet een blog hebben he maar ik denk dat er gewoon soms geen link is op hun profiel. Daarom deze post om al die volgers die ik niet kan bereiken te bedanken om mij te volgen en als jullie dat nakijken op jullie profiel, zet er een link bij naar je blog pleeeeeease dan kan ik ook komen piepen ;-)

Bijna 100 volgers op mijn blog, weer een reden om te vieren natuurlijk en dat doe ik graag ;-), alleen mijn andere blog (klik) "Pour l'amour du Vintage Blue"  blijft een beetje achter.
Daarom ook deze post om jullie verder te verwijzen naar mijn 2de blog als jullie die niet kennen. Als ik daar een post plaats krijgen natuurlijk niet zo veel mensen daar bericht van vermits ik daar maar 13 volgers heb. Dus meisjes, kom op, ik ga  nog een giveaway organiseren voor mijn 100 volgers op T ' Achterhuisje en voor mijn 50 volgers op mijn "blue" blog . Dus mijn volgende giveaway  zal "samen 150 " noemen. Ik hoop dat ik niet te hebberig klink hoor maar ik wil gewoon weer een beetje tijd tussen de vorige giveaway en de volgende ;-)

Ik heb de laatste tijd ook weer last van Blogger geheugen, die elke keer dat ik een foto op mijn blog wil zetten, een melding geef dat ik de limiet heb bereikt! ja wat is dan de fun van een blog te hebben als je geen foto's meer op kunt zetten :-(  Ik kan dus mijn header niet meer veranderen want de foto's die ik erop wil zetten zijn blijkbaar te groot. Ik ben dan ook geen held in de computer wereld maar ja ! Als iemand een tip heeft, graag want ik zou graag verder mijn blog "stylen".

Vandaag heb ik een beetje zitten proberen de digitale scrap onder de knieen te krijgen want dat wil ik ook al zo lang en ik vind dat ik dat goed gedaan heb ;-) wat vinden jullie ervan ? Je mag gerust die foto gebruiken hoor als je het leuk vindt, dat zal dan een hele eer zijn voor mij haha.
.


Ik wens jullie nog een fijne week en hoop dat jullie mijn andere blog even leuk vinden om te volgen.


 
Tot de volgende keer...
Carine