dinsdag 12 juni 2012

Bijna 100 volgers !

Hallo meisjes,


Ik ben zo blij als ik zie dat ik er weer nieuwe volgers  bij heb en dan ga ik meteen kijken naar hun blog ook natuurlijk! Altijd leuk ;-)
Ik vind het dan oh zo spijtig dat ik dan geen blog vind ..... Natuurlijk begrijp me niet verkeerd, niet iedereen moet een blog hebben he maar ik denk dat er gewoon soms geen link is op hun profiel. Daarom deze post om al die volgers die ik niet kan bereiken te bedanken om mij te volgen en als jullie dat nakijken op jullie profiel, zet er een link bij naar je blog pleeeeeease dan kan ik ook komen piepen ;-)

Bijna 100 volgers op mijn blog, weer een reden om te vieren natuurlijk en dat doe ik graag ;-), alleen mijn andere blog (klik) "Pour l'amour du Vintage Blue"  blijft een beetje achter.
Daarom ook deze post om jullie verder te verwijzen naar mijn 2de blog als jullie die niet kennen. Als ik daar een post plaats krijgen natuurlijk niet zo veel mensen daar bericht van vermits ik daar maar 13 volgers heb. Dus meisjes, kom op, ik ga  nog een giveaway organiseren voor mijn 100 volgers op T ' Achterhuisje en voor mijn 50 volgers op mijn "blue" blog . Dus mijn volgende giveaway  zal "samen 150 " noemen. Ik hoop dat ik niet te hebberig klink hoor maar ik wil gewoon weer een beetje tijd tussen de vorige giveaway en de volgende ;-)

Ik heb de laatste tijd ook weer last van Blogger geheugen, die elke keer dat ik een foto op mijn blog wil zetten, een melding geef dat ik de limiet heb bereikt! ja wat is dan de fun van een blog te hebben als je geen foto's meer op kunt zetten :-(  Ik kan dus mijn header niet meer veranderen want de foto's die ik erop wil zetten zijn blijkbaar te groot. Ik ben dan ook geen held in de computer wereld maar ja ! Als iemand een tip heeft, graag want ik zou graag verder mijn blog "stylen".

Vandaag heb ik een beetje zitten proberen de digitale scrap onder de knieen te krijgen want dat wil ik ook al zo lang en ik vind dat ik dat goed gedaan heb ;-) wat vinden jullie ervan ? Je mag gerust die foto gebruiken hoor als je het leuk vindt, dat zal dan een hele eer zijn voor mij haha.
.


Ik wens jullie nog een fijne week en hoop dat jullie mijn andere blog even leuk vinden om te volgen.


 
Tot de volgende keer...
Carine
12 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Gefeliciteerd met bijna 100 volgers, de laatste zullen vast snel aansluiten! Op je andere blog was ik geloof ik de eerste, dus daar volg ik je al! Hoop dat ze je daar de komende tijd ook goed weten te vinden!

Nog een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

gefeliciteerd met je aantal volgers en je foto is superrrr jammer dat je geen foto's meer kan plaatsen maar ik heb gelezen dat je ruimten bij kan kopen voor een klein bedrag ...hoeveel weet ik niet ...fijne week lieve groet rosita

Ans zei

Erg mooi,je vintagefoto.
Ja,dat heb ik ook,ik kan op de sidebar geen afbeeldingen meer plaatsen.
Zelfs niet,als ik er een verwijder,om die dan vervolgens te vervangen door een andere afbeelding.
Nu lees ik hier,over ruimte bijkopen...weet niet eens hoe je dat doet...erg hé.
Tsja,ik ben ook maar een leek.

Proficiat met je aantal volgers,trouwens.

Groetjes Ans

Marguerite zei

Hallo,
ik ben ook zo'n nieuwe volger van je. Dacht toen ik jou berichtje las kan je dan ook niet bij mij kijken, niet dus. Weet niet hoe ik dat aan kan passen??? Dus wil je ook bij mij gluren kijk dan op http://margueritemaakthet.blogspot.com. Zou het leuk vinden als je ook een keertje bij mij langs kwam.
groetjes Marguerite

Atelier Valerie zei

Hoi Carine,
Je hebt de foto leuk bewerkt en hou
m'n blog in de gaten dan zal je wel
zien wat ik met je spulletjes allemaal heb gedaan. Nog een fijne week, liefs Valerie.

Rozen van Papier zei

Gefeliciteerd met je nu al 98, bijna 100 volgers!Je plaatjes zien er leuk uit.

Groetjes Janny

quiltingmieke zei

piep

fijn hop naar de honderd volgers en the bleu one daar zal ik snel eens supporter van worden,

we kijken weer uit naar je give away

knuf miek

Maryska zei

Wauw gefeliciteerd met je bijna 100 volgers!! Leuk!

Ik heb wel een tip voor je foto's; Als je een foto op de verkenner opent en dan op de foto op de rechtermuisknop klikt komt er een menuutje. Klik dan op "resize pictures" en dan bv op medium. Dan kopieert hij die foto naar een medium size en dan lukt het ws wel op je blog! Suc6!
Groetjes en een fijne woensdag!

*Mieke*Petitevictorianrose*and*PastTimeChildhood zei

Hallo Carina, ik ben nummer 100 :)
Ben ook al op je ander Blog op bezoek geweest.

Lieve groetjes Mieke.

@nne zei

hiep hiep hoera voor je prachtige blog! liefs, @nne

Ateljee de Kraal zei

gefeliciteerd met je 100 volgers,
ik volg je al een tijdje ,gezellige blog, ga zo eens op e andere kijken,
groetjes Hanneke
http;//ateljee-ekraal.blogspot.nl

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Carina ..♥
Wat leuk dat je al 100 volgers hebt wow Gefeliciteerd als ik niet oplet is het bij mij ook bijna zover oo..;))
via via kwam ik jou mooie blog tegen en ga je zeker volgen als nummer 101 hihi..♥
Nog fijn weekend Liefs Gaby..♥