zondag 30 oktober 2011

Kaarten en labels

Halloo halloo,


Zoals beloofd, heb ik eindelijk mijn kaarten allemaal gefotografeerd. De laatste weken kan ik echt niet meer stoppen met scrapbooking, ik heb zoveel plannen ;-) Mijn kaarten rekje wil ik vol en ik ben ook aan tags begonnen en tegelijkertijd ook nog aan een scrapboek begonnen. Als ik dan iets maak kan ik nog kiezen of het voor het scrapboek is of het een kaartje wordt.  Ik zou inderdaad niets anders meer doen ..... maaar  mijn huishouden lijdt er een beetje onder ;-)) en ik ben ook zo stijf in mijn schouders van altijd in dezelfde positie te zitten natuurlijk. Maaar .... ik klaag niet het is de moeite waard.

.


  


En nog twee labeltjes Het is nieuw voor mij , en ik doe het heel graag.
Ik ben natuurlijk nooit alleen ,  de poesjes liggen altijd wel ergens in de buurt. Vooral méméke, die zou het liefst op de kaarten liggen die ik maak en als het niet kan , dan zoekt ze wel een koffertje dat open ligt om zich er in te "wurmen". Kijk hoe schattig .....


En Milo die slaapt ......

En Zazou hou het van daarboven allemaal in het oog :-)

Ennnn ..... ik ben vijf keer naar de fotobewerking cursus geweest, elke dinsdag morgend, om een beetje mijn foto's beter te klasseren en bewerken met Picasa , daar heb ik echt al veel plezier aan gehad.

Het is inderdaad  (voor mij) een beetje druk geweest en daarom ben ik ook minder gaan reageren op jullie blogs ( ik kom nog wel langs hoor ;-)) maar mijn nek en schouders zijn er echt niet mee tevreden ! Aaaii aaaiii pijn en gevolg ... migraine :-( en dus kan ik soms de moeite niet meer opbrengen om een reactie achter te laten. Shame on me :-)

Ik wil toch al mijn volgers bedanken en iedereen die een reactie laat op mijn blog, dit vind ik zo leuk, en ook Joke die geen blog heeft wil ik op deze manier bedanken. Ik heb al 52 volgers en ik vind het zo leuk om telkens nieuwe blogs te leren kennen, bedankt allemaal.
Binnenkort dus tijd voor een give away,  ja , ik wil ook eens iets weggeven maar ik moet er nog even over nadenken want het is voor mij de eerste keer en het wordt weer een drukke week. Het is hier in Belgie nl. vakantie voor de kids.
Ook mijn dochter is jarig donderdag dus nog veel te doen ! Oh ja en dinsdag zouden we naar de Countryside Beurs in Gent gaan , klik op de link voor een voorproefje ;-)

http://www.countryside.be/en/Visitors

Dus het wordt waarschijnlijk iets voor na de herfstvakantie ! Beloofd is beloofd .