dinsdag 30 augustus 2011

Scrapbooking

Hallo lieve blogsters,De vakantie is bijna ten einde en we nemen stillaan onze bezigheden terug op. Voor mij is het duidelijk mijn blog, want die heb ik een beetje verwaarloosd!  Ik had er in augustus heel weinig zin in en we hebben ook heel veel andere dingen gedaan.We hebben in de tuin gewerkt, verlichting geplaatst buiten, veel confituur gemaakt, een paar dagen naar Zeeland logeren bij mijn moeder en een paar uitstapjes en rommelmarkten of gewoon rustig van een boek genoten.


We zijn ook naar de opening van Sweet Brocante in Heist-op-den-Berg geweest,  waar Michelle van het blog http://indezevendehemel.blogspot.com/ ons met veel trots haar winkel heeft getoond..... Prachtig gedaan, Michelle, we waren aangenaam verrast. Het is precies weeral zo lang geleden !

Dat ikzelf minder actief was op mijn blog wil niet zeggen dat ik jullie niet heb blijven volgen natuurlijk :) Want ondertussen volg ik zo'n 80 blogs,  ze zijn allemaal zo mooi op hun unieke manier en de waaier van mijn interesses wordt ook steeds maar breder ;-) Zo zijn wij nu met scrapbooking begonnen en ja hoor we maken nu kaartjes en vinden dat ook weer iets leuks hebben.
Wat vinden wij eigenlijk niet 'leuk', dat is het moeilijkste natuurlijk! In alle verschillende technieken vinden we onze draai wel en zo blijft het altijd even prettig om te doen. Dat gaat van beren maken, quilten, patchwork maar ook scrapbooking, meubels renoveren en patineren, tuinieren, decoreren en ook nog rommelmarktjes of kringloop afschuinen. Maar......ik vraag me alle dagen af wat ik eerst moet doen?

Klinkt dat bekend in jullie oren ? 

Nu zijn de vakanties weeral voorbij maar vanaf september beginnen ook de leuke beurzen zoals de hobbybeurs in Mechelen en de landelijke herfst Fair in Beervelde (daar ga ik liefst elk jaar naartoe). Daar komt zeker nog een post van. Eind oktober is er de Country beurs in Gent (ook één van mijn favoriete).
In november gaan we een workshop doen bij Janny om die prachtige rozen te leren maken.
Genoeg in het vooruitzicht dus ....

Hieronder een paar foto's van mijn scrapbook beginsels ;-)
Die moet ik nog plakken, distressen ... en nog afmaken dus ;-)

Lieve groetjes.