dinsdag 30 augustus 2011

Scrapbooking

Hallo lieve blogsters,De vakantie is bijna ten einde en we nemen stillaan onze bezigheden terug op. Voor mij is het duidelijk mijn blog, want die heb ik een beetje verwaarloosd!  Ik had er in augustus heel weinig zin in en we hebben ook heel veel andere dingen gedaan.We hebben in de tuin gewerkt, verlichting geplaatst buiten, veel confituur gemaakt, een paar dagen naar Zeeland logeren bij mijn moeder en een paar uitstapjes en rommelmarkten of gewoon rustig van een boek genoten.


We zijn ook naar de opening van Sweet Brocante in Heist-op-den-Berg geweest,  waar Michelle van het blog http://indezevendehemel.blogspot.com/ ons met veel trots haar winkel heeft getoond..... Prachtig gedaan, Michelle, we waren aangenaam verrast. Het is precies weeral zo lang geleden !

Dat ikzelf minder actief was op mijn blog wil niet zeggen dat ik jullie niet heb blijven volgen natuurlijk :) Want ondertussen volg ik zo'n 80 blogs,  ze zijn allemaal zo mooi op hun unieke manier en de waaier van mijn interesses wordt ook steeds maar breder ;-) Zo zijn wij nu met scrapbooking begonnen en ja hoor we maken nu kaartjes en vinden dat ook weer iets leuks hebben.
Wat vinden wij eigenlijk niet 'leuk', dat is het moeilijkste natuurlijk! In alle verschillende technieken vinden we onze draai wel en zo blijft het altijd even prettig om te doen. Dat gaat van beren maken, quilten, patchwork maar ook scrapbooking, meubels renoveren en patineren, tuinieren, decoreren en ook nog rommelmarktjes of kringloop afschuinen. Maar......ik vraag me alle dagen af wat ik eerst moet doen?

Klinkt dat bekend in jullie oren ? 

Nu zijn de vakanties weeral voorbij maar vanaf september beginnen ook de leuke beurzen zoals de hobbybeurs in Mechelen en de landelijke herfst Fair in Beervelde (daar ga ik liefst elk jaar naartoe). Daar komt zeker nog een post van. Eind oktober is er de Country beurs in Gent (ook één van mijn favoriete).
In november gaan we een workshop doen bij Janny om die prachtige rozen te leren maken.
Genoeg in het vooruitzicht dus ....

Hieronder een paar foto's van mijn scrapbook beginsels ;-)
Die moet ik nog plakken, distressen ... en nog afmaken dus ;-)

Lieve groetjes.

16 opmerkingen:

Maia zei

Wow dat is mooi gemaakt je scrapboek beginselen, jij hoeft niets meer te leren hoor!
Klinkt inderdaad bekend in de oren, ik weet me ook altijd te vermaken en snap niet dat mensen zich ooit kunnen vervelen!
Leuke vooruitzichten heb je met die gezellige beurzen.
Schitterende foto trouwens van je jam met aardbeitjes.
Ook mijn interesse is heel breed, dat is zo leuk aan bloggen, je ziet gezellig steeds waar iedereen mee bezig is en raakt geïnspireerd!
Laat maar komen hoor je leuke scrapboek ideetjes kan er geen genoeg van krijgen haha!

Lieve groetjes Maia

Home and Lifestyle zei

Je verveelt je in ieder geval niet...plannen genoeg! Gezellig dat je weer terug bent!

Lieve groet, Ingrid

Maryska zei

Mooi hoor!! Leuk om te doen he! Ik vind het ook zo leuk, ik probeer het art journalling onder de knie te krijgen, vind het best moeilijk nog! Het lijkt zo makkelijk als je het van anderen ziet!
Fijne dag
Groetjes Maryska

Bonjade zei

Gezellig je bent er weer......
Oh wat heb je dat weer mooi gemaakt.
Fijne dag

Michelle zei

Prachtig zeg je kaartjes, heel mooi gemaakt!! mij lukt het niet zo goed meer om te knutselen, te druk met andere dingen, maar daarom niet minder leuk, als we maar bezig zijn ;-) fijn weer wat van je te lezen!!

Lieve groetjes Michelle

Stina zei

Hoii, je heb nog genoeg plannen om te doen, veel succes.
zie veel moois op je blog.

fijne dag
liefs stina

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Sommige dingen gaan gewoon voor , daar moet je lekker van genieten .... je mooie fotos maken het goed ... veel plezier met je andere dingen ... lieve groet rosita

Janny zei

Het ziet er leuk uit dat scrappen én is ook leuk om te doen!Ja ik ken het weet soms ook niet waar ik aan zal beginnen, want ik wil ook heel veel maken. Steeds maar wat anders dan dat houdt het afwisselend.

groetjes Janny

bleudelavandou zei

Heel mooi gedaan! Ik zou dit ook allemaal heel graag doen, maar ik werk nog 4/5 en moet dan wel een keuze maken uit die vele hobby's.
Maar ik kan dan wel lekker meegenieten van jullie kunstwerkjes!

Liefs, en ben benieuwd naar de volgende...

Marieke

Wateringen zei

Fijn dat je weer terug bent..begon je zowaar al een beetje te missen.
En deze post is weer beeldschoon..de foto's het scrapbook met romantische tafereeltjes, zo schattig.
Echt subliem!

Wens je alle goeds,
Marijke

Old Paper Roses zei

Prachtige creaties!!
Heerlijk om te zien mensen die zo creatief zijn!

Hele fijne dag,

Lieve groetjes Michelle

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Hoi Carine!

Dankjewel voor je comment op mijn blog...als je eventueel nog zo'n stolp zoekt, ik heb de mijne gebruikt voor de foto maar ga 'm denk ik niet zelf houden aangezien ik eigenlijk geen 'stolp-typje' ben, als je evt interesse hebt, ik doe 'm weg voor 15 euro, kijk maar, als je geen interesse hebt, ook geen probleem!

Hij staat hier nog wel even :)

Groetjes Veronique

Oude lappen zei

Hey Carine, Leuk dat je mijn nieuwe blog bezocht. Ik had vroeger Lapjes, ditjes en datjes. Nu heb ik dus oude Lappen. Het rare is dat mijn volgers allemaal blijven staan zijn maar dat ze niet verwittigd worden bij een nieuwe publicatie. Je moet echt opnieuw volger worden ook al zegt het systeem dat je al volger bent.
Wat heb je dat weer leuk gedaan zeg. Ga je ook naar Mechelen? Fijn hé. Ik hoop ook te kunnen gaan maar zal dat alleen moeten doen denk ik.
In ieder geval veel plezier als je gaat. groetjes
Liliane

Krek wak wou zei

Via via kwam ik op je leuke blog! Ik hou ook van brocante en engelse stijl. ik ga je volgen!
Groetjes van Nicole

~THEA~ zei

Hallo Carine,

leuk dat je er weer bent!

Nou je hoeft echt niks meer te leren op het gebied van Scrapbooking hoor1 Ik vind je kanten bloemen zo mooi!

je gaat ook naar een workshop van Janny? Waar ga jij?

Ik ga er ook heen in november!!
Leuk!

Lieve groetjes van Thea ♥

Michelle zei

Carine ik heb je getagd op mijn blog...wil je graag meedoen kom dan even kijken op mijn blog...

Lieve groetjes Michelle