MAM'S TEDDYBEREN

Hallo iedereen,

Op deze pagina breng ik jullie iets anders dan mijn eigen creaties, maar een eerbetoon aan mijn mama en haar prachtige creaties.

Beren leren maken werd pas later een echte passie voor haar want voorheen had ze bijna alles geprobeerd in de hobbywereld - kaarten maken, boetseren, tuincreaties, naaien, quilten, beren en berenkleren. Ze is dus overduidelijk een bezige bij en verveling staat niet in haar woordenboek. Beren en quilten zijn de grote blijvers. In die tijd sprak het me niet zo aan. Tot op het moment dat de beertjes in hun volle glorie af waren. Ik zag die wel staan in mijn interieur, snap je ? :)
Het werd vrij vlug duidelijk dat ik ze liever wat "ouder" had, wat "doorleefd" zullen we zeggen. Mijn moeder zegt zelf "hoe ouder en lelijker, hoe liever ze het heeft" ! Ja, dat komt ervan als je van brocante  en van oude beren houdt. Zelf heb ik in mijn jeugd een okerkleurige teddybeer gehad waar ik, om gerust in slaap te vallen, aan zijn oor prutste. Na enkele jaren had mijn trouwe vriend dus nog maar één oor :) Spijtig genoeg is hij in de een of andere verhuis verloren gegaan of misschien zelfs in de vuilbak geraakt toen ik al het huis uit was. 

Ondertussen kan ik wel zeggen dat de meeste beren die ze heeft gemaakt hier in huis terug te vinden zijn. Daarnaast ben ik ook de trotse eigenares van enkele speciaal voor mij gemaakte quilts. Vandaag heb ik besloten om deze allemaal te fotograferen, met jullie te delen en voornamelijk mijn moeder in de verf te zetten. Ik ga ze niet allemaal tegelijk op de pagina zetten  omdat het, zoals jullie wel weten, veel werk in beslag neemt en kunnen we er zo een vervolgverhaaltje van maken ;-)


Veel kijkplezier....
We love comments...:)
Bedankt Mam...