donderdag 23 februari 2012

Granny's squares

Op deze mooie blog Sisterly had Hannekie in een vorige post, een prachtige plaid gehaakt met de bekende granny's square en ik vond dat zo mooi dat ik ineens weer zin had om te gaan haken.  Laaaang geleden heb ik ook gehaakt ;-)  Tijd om het terug op te nemen dacht ik, dekentjes en plaids hebben we hier  's avonds nooit genoeg, het is toch zo gezellig. Ook de poezen genieten ervan ;-)
Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik eens op youtube ben gaan kijken hoe het weer in elkaar zat met die granny's square want ik was toch vergeten hoe je die mooie vierkantjes maakte hoor.

Ik heb voor de grijs-blauwe tinten gekozen, het past mooi op mijn zetel ;-)

Hier alvast een paar fotos's van de eerste 10 "squares". Ik heb even gerekend dat ik er nog een vijftigtal moet haken ;-))
Hierboven zie je de kleur van de bank.  Ik heb er enkele gehaakt met een beetje camel, ik twijfel of ik het met of zonder camel verder afmaakt. Het geeft een warme toets maar ik vind het meer rustgevend zonder camel. Wat vinden jullie?
Dat was het voor de granny squares maaaar ik heb ook een give away gewonnen bij Cosy Home ... jawel .... mijn eerste gewonnen giveaway, en ik dacht dat ik geen geluk in het spel had ;-)) Bedankt Gerrie ! Ik laat jullie ook meegenieten, ik heb al alles een plaatsje gegeven hoor.Dat was het voor deze keer .... tot de volgende .... en nog een fijne einde week voor iedereen.                                                                         Carine xxxxx