maandag 19 september 2011

Rozen en jarig !

Hallo allemaal,

 Deze zomer was het de beurt aan onze tuin. Hij werd verder aangelegd en bepland door liefje en mezelf en het resultaat van de beplanting van vorig jaar kwam ook voor het eerst uit. Onze tuin zijn eerste jaar van bloei zeg maar :)
Naast een paar rozenstruiken hebben we ook nog een paar bogen geplaatst voor de klimrozen, klimop en clematissen. Tenslotte werd ook de tuinverlichting geplaatst.
Het is dus ook de eerste zomer dat we van onze pas aangelegde tuin hebben kunnen genieten! Jammer genoeg zorgde het Belgische weer niet altijd voor gezellige tuinmomenten... Gelukkig vond ik enkele momentjes, wanneer de weergoden goedgezind waren, om een paar foto's te maken.

Vandaag zet ik alleen de rozen in de schijnwerper, want zeg nu zelf, deze prachtige bloemen verdienen het gewoon. Maar ook speciaal voor mijn verjaardag morgen want iedereen weet ondertussen dat ik een zwak voor rozen heb :
Rozen zijn niet alleen de favoriet in onze tuin, ook om het binnen gezellig te maken vind ik ze prachtig. Wat leuk om te zien dat sommige mensen me zo goed kennen: 


Dit ''eenvoud-siert'' boeket, heeft lang mogen pronken in onze woonkamer, waarschijnlijk omdat de bloemen heel erg vers waren maar ook omdat ik er geen afscheid van wou nemen.


.... Dank je wel Randy !


                               


En deze dan? Ik kan de kleur niet eens benoemen, zo'n prachtige bloemen. Je kan er haast naar blijven kijken....hier heb ik het groen hergebruikt van het boeket hierboven. Zonde van het weg te gooien, toch ? De derde week heb ik er gerbera's tussen gestoken en daarna zijn ze pas de vuilbak in gegaan.
Het was dus heeel erg vers ;-)


Ook nog een mooi boeket van mijn liefje gekregen.
Dank je wel liefje !
En deze, kreeg ik gisteren van mijn moeder, dank je wel Mam !


Deze kreeg ik natuurlijk niet zomaar, gisteren kwam de familie bij elkaar om mijn aanstaande verjaardag te vieren, 20 september. In het weekend komt het iedereen beter uit om eens gezellig bij elkaar te komen voor een kopje koffie en iets zoets. Ik zou graag even de tweede foto willen benadrukken: Je ziet meteen dat ze met liefde gegeven zijn (hartje van de roos), de roos zeg het zelf!

Deze week dus geen post langs mijn kant te verwachten aangezien ik eens lekker zal gaan genieten. Mijn dochter kwam me vanmorgen geheimzinnig meedelen dat ze een ''surprise'' gepland heeft en ik om 9u klaar moet staan :) Wat zal ze met me gaan aanvangen, ik ben alvast benieuwd :)
En, tot slot, mooie prentjes met rozen om al mijn volgers te bedanken voor hun lieve woorden.
"L'important, c'est la rose l'important, c'est la rose l'important, c'est la rose oui crois moi"
Gilbert Bécaut