donderdag 2 februari 2012

CRAZY QUILT VIRUS

Hallo lieve bloggers,

Na een langere pauze dan ik zelf had verwacht, heb ik mezelf toch een beetje verplicht om nog iets op mijn blog te zetten. Ja ik zal het maar bekennen, ik heb er niet veel zin in, misschien de weerbots van de gebeurtenissen, ik heb de indruk dat ik heel januari nodig heb gehad om te bekomen van december !
Ik ben ook  om de week een paar dagen gaan logeren bij mijn moeder en behalve rustig opruimen en boekjes lezen, natuurlijk boekjes over handwerk of interieur of vintage, kwam er niet veel uit onze handen.

 Maaaar ja ik ben wel momenteel helemaal in de ban van de "crazy patchwork", zodoende heb ik 3 magazines die ik op een Australisch blog had gezien besteld en die wil ik vandaag graag met jullie delen. Je kan er ook een preview van bekijken op deze prachtige blog .
 Ik ben al een tijdje van alles aan het verzamelen om eraan te beginnen en dacht ineens dat ik het ook op ons pochetjes kon oefenen. Dat word dus de volgende uitdaging denk ik, we zien wel wat ervan komt ;-).
Ondertussen laat ik jullie mee genieten van de foto's in die magazines, ze zijn prachtig vind ik en de uitleg erbij is verstaanbaar zelfs door leken zoals wij ;-))
Als je dat allemaal hebt gezien, dan heb je toch zin om eraan te beginnen niet?
Dus heb ik een foto op stof geprint en weg was ik ;-) mooie stofjes aan vijf kanten en daar ben ik dus gebleven tot nu.

Ik zal misschien eerst beslissen wat ik ermee maak !? In de Crazy Quilting maken ze er een brillenetui van, maar je kan ook een handtas of een kussen maken. Misschien met iets klein beginnen !
Morgen komt mijn moeder weer met mij lekker hobbydag houden, zooo leuk ....

Tot volgende keer
Carine