zaterdag 10 december 2011

MIJN GIVE AWAY

Halloooo ,

Eindelijk heb ik ook een give away in elkaar gestoken ;-) Ik loop er al zolang mee in mijn hoofd, maar kon maar niet beslissen, ik wou er ééntje doen ter gelegenheid van het éénjarig bestaan van mijn blog maaaar dat is nog veel te lang wachten en trouwens tegen dan doen we er gewoon nog ééntje ;-) December is  al zo'n drukke cadomaand dus gaan we de trekking voor januari houden wanneer het allemaal een beetje rustiger is !

We zijn momenteel bezig met het maken van lieve pochetjes voor de dames als extra cadotje onder de kerstboom.  Dat is iets dat iedere vrouw kan gebruiken, of als toilettasje of je gebruikt het als naaitasje of je steekt er uw klantenkaartjes in, er is zoveel dat we kunnen doen met een pochetje. 

Zoals ik al meerdere keren vermeld heb, mijn moeder en ik, vullen mekaar perfect aan. Eerst met de beren op blaker dan met de pincushions en de hartjes enz.
Ik kies de kleuren/stofjes bijeen, knipt de stofjes, strijkt ze op vliesofix,  kies de decoratie en de kleur van de rits en maak daarvan een mooi pakketje.   Op haar beurt gaat zij dit aan elkaar stikken met haar fantastische naaimachine en maak nog wat fantaisie steekjes tussen de stofjes. De voering moet dan ook nog gemaakt worden (stofje ligt in het pakketje ;-) en eraan genaaid worden alsook een boordje dat ze in een ander bijpassend stofje uitknipt (die normaal ook in het pakketje ligt ;-)

Dat is echt wat ik het liefste doe, al de stofjes bijeen zoeken die perfect op elkaar zijn afgestemd.
Echt waar, dat heeft zowel mijn moeder als ik, als we mooie stofjes zien, kunnen we ze niet laten liggen, met gevolg dat we samen al behoorlijk wat stofjes hebben verzameld ;-) We zijn precies kinderen in een snoepwinkel !!
Zo hebben we er weer een tiental gemaakt ondertussen en met moeder 's toelating ;-)) mag ik er ééntje verloten.
Wat moet je allemaal doen om een kansje te wagen ... je moet helemaal niets ;-) je mag natuurlijk ...

- een berichtje achterlaten en mij vertellen welke jij de mooiste vindt
- een linkje op je blok zetten
- mij volgen, maar alleen als je mijn blog leuk vindt, het is echt niet verplicht (vreselijk woord vind ik)
- en dan duimen natuurlijk 

Natuurlijk iedereen heeft een andere smaak (gelukkig) en daarom laat ik aan de winnares de keuze tussen de drie "most wanted". Er is voor jong en oud en voor alle smaken maar ik zou toch zeggen dat ze allemaal naar nostalgie proeven !

 Nr1 :  vintage blue (de poes krijg je er niet bij ;-)

Nr 2 is een herfstkleur pochetje

 Nr 3 is een vintage groen
Nr 4 oud roos/creme


Nr 5 vintage beige


Nr 6 is er eentje in "Pip" kleuren maar is spijtig genoeg nog niet af. Zodra ze klaar is, zet ik ze hieronder. Hier al een glimp van de stofjes.


Naargelang nieuwe pochetjes klaar zijn zal ik ze op de blog zetten dus hou deze post in het oog zou ik zeggen .....

En heeuuuu ik zou het nog vergeten .... de trekking is op 15 januari 2012.

Rest mij nog alleen mijn nieuwe volgers hartelijk welkom te wensen en mijn huidige volgers zeker te bedanken voor hun lieve reacties op mijn posten, ik vind het altijd heel leuk om van jullie iets te horen.

En nu verder doen met mijn kerstkaarten en kerstversieringen.
Tot gauw....... Fijn weekend.


Carine