zaterdag 24 december 2011

VERDRIET .... EN DE KERSTDAGEN

Lieve blogsters,

Over twee weken beloofde ik de foto's van de kerstmannen op mijn blog te zetten,  ze zijn een weekje te laat maar dat heeft weinig belang tegenover wat er deze week bij ons is gebeurd.

Vorige zondag ochtend belde mijn moeder ons met het verdrietig nieuws  dat mijn stiefvader (Paul)overleden was. De dag dat we de verjaardag van mijn vriend zouden vieren. Hij was twee weken geleden opgenomen met een maagperforatie en meteen geopereerd (een zware operatie op zijn 85ste). De operatie is goed gegaan maar de revalidatie koste hem zijn laatste krachten. Ik ben toen, en ook deze week, bij mijn moeder gaan logeren om haar te helpen en te steunen in deze moeilijke tijd en gisteren was nog een hele zware dag wanneer we definitief afscheid genomen hebben van hem. Hij was een bijzondere man, voor mijn kinderen is hij een echte grootvader geweest waar ze prachtige herinneringen aan overhouden, voor mijn moeder was hij haar grote liefde en haar steun en toeverlaat en voor ons is hij een rots in de branding geweest, een wijze man waar je altijd terecht kon. Als we hen een bezoekje brachten, wanneer we terug naar huis keerde, nam hij mij altijd zo stevig vast en dat was genoeg voor ons, we hadden geen woorden nodig. Hij blijft voor altijd in ons hart en ik hoop dat mijn moeder de moed heeft, in haar verdriet, om het leven zonder hem, verder de moeite waard te vinden en met ons van de mooie dingen te blijven genieten.


Hier zijn dan de kerstmannen, had ik allemaal klaar gelukkig om te posten.







Dit is onze zingende kerstman





Eigenlijk, ik weet niet juist waarom, heb ik de datum van zijn verjaardag gekozen om mijn giveaway te verloten, 15 januari was hij 86 geworden. Het was voor mij precies een mijlpunt. Daarom heb ik ook besloten om niet meer te posten tot dan. Uiteraard zal ik nog altijd jullie mooie posten volgen want dat kan ik echt niet laten (verslavend ;-) Ik zal vanaf 1 januari dan ook de post van de giveaway bovenaan de blog zetten. Ik wens jullie daar ook veel geluk bij, voor mij mag iedereen hem winnen.




Als laatste deze hartjes om jullie allemaal te bedanken om mijn blog te volgen en zeker niet onbelangrijk om jullie lieve reacties die altijd zoooo leuk zijn om te lezen.

Ik wens jullie ook, alsook jullie gezin, een Zalige Kerst en vanavond een warm kerstfeest alsook een gezond, gelukkig en liefdevol 2012.

Tot 2012 !!




Carine