zondag 29 mei 2011

NOG EEN BEERTJE OP BLAKER ...


Hallo daar iedereen,

Ik ben weer met honderdduizend zaken tegelijkertijd bezig. Allereerst probeer ik al een tijdje een extra pagina aan mijn blog toe te voegen die ik graag zou opdragen aan mijn moeder aangezien zij ook een hele waaier aan creaties heeft ontworpen! Aanmaken van de pagina is achter de rug, nu enkel nog de puntjes op de i zetten wat betreft de lay-out. Was het allemaal maar zo gemakkelijk, mijn computer kan soms wat opstandig doen, of heb ik het daar gewoon moeilijk mee ;) 

Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil. Lukt het even wat minder met de blog dan lukt het eens zo goed met het creëren van nieuwe beertjes om de beren-op-blaker-familie te vervolledigen :)  Ik stel jullie voor Mademoiselle 'Marie-Rose' ! Ze heeft er al een hele fotoshoot op zitten, het is nu tijd om ze aan jullie voor te stellen, kijk maar :Tot binnenkort en voor iedereen een hele goede week gewenst (het is maar een korte ;-))
Carine xxxx

3 opmerkingen:

Marijke van Ooijen zei

Hay Carina,

Tjeetje deze dame is supermooi.
Ze is een dame van stand zo te zien...
En je blog ziet er ook al zo gezellig uit..super hoor!

Wens jou ook een hele fijne week..

Liefs,
Marijke
1

Home and Lifestyle zei

Hoi Carine,

Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog! Uiteraard doe ik graag wat terug dus ik ben even langs gekomen om je blog te bekijken, een reactie achter te laten én volger te worden!

Ik wens je veel plezier in blogland toe, na anderhalf jaar bloggen kan ik wel zeggen dat het verslavend maar o zo leuk is!!!

Lieve groet, Ingrid

sylvia zei

oh die beer...helemaal geweldig!! ik ben verliefd...