zondag 26 juni 2011

Wat een kattenleven !

Miaaauuw om ons vrouwtje te helpen, schrijven wij vandaag het blogbericht.

MILO : "Lig je daar heerlijk ontspannen te slapen op de vensterbank, beslist dat vrouwtje van mij toch wel een fotoshoot in elkaar te steken, pffff daar word ik nou niet goed van hoor ;-)
Ik heb echt met alle moeite van de wereld geprobeerd om mijn ogen open te houden ...maar was me dat even vermoeiend! Misschien moet ik eens breed geeuwen, dan begrijpt ze het vast wel.......
Ach nee ze blijft doorgaan, laat ze maar doen, ik slaap verder."ZAZOU  : " Ik was mijn vrouwtje lief even kwijt! Nadat ik mijn neus in alle verschillende kamers had gestoken op zoek naar wat affectie (= lees kopjes geven, rond de benen kroelen en heerlijk gestreeld worden) vond ik ze in het bureel. Daar zit ze de laatste tijd zo vaak, wat spookt ze daar toch allemaal uit en belangrijker nog: wat is er zo leuk aan dat bombastische toestel dat meer aandacht krijgt dan ik?

Ik ga op onderzoek uit...Ik piep zachtjes...geen reactie.. dan maar mijn schattigste miauw in de strijd gooien...nog steeds geen reactie.
 Zo is het wel welletjes geweest jij aandachtslorpende toestel, hier leg ik een stokje voor, of beter gezegd mezelf :-)
Was me dat een uitputtend half uurtje zeg, tijd om de rest van de dag een dutje te doen. Daarnet ging vrouwtje met een raar toestel op Milo af, dat doet ze vast ook wel bij mij. Ik ga mij alvast verstoppen!
DROEPIE: Droepie? Ik word nooit zo genoemd hoor, mij noemen ze Mémé (=omatje). Mijn vrouwtje bekijkt het als een echte sport om daar allerlei koosnaampjes op te vinden zoals  mieki, miekemut, miekemik enz ...Mij maakt dat niet zoveel uit, want hoe ze mij ook heet, mijn vrouwtje is altijd lief. 

Om even duidelijk te maken ben ik wel degelijk de oudste van de drie en dus ook de baas. 15 jaar oud zijn wil niet zeggen dat ik die andere twee mannen niet eens flink op hun plaats kan zetten af en toe ;) 
Ik heb het nu al ongeveer drie jaar getroffen bij men vrouwtje en baasje, ik kwam uit het asiel en was vrij getraumatiseerd! Ik woonde vroeger namelijk met veertien katten in een kleine ruimte, ik brak mijn achterpootje dat door slechte verzorging niet correct aan elkaar teruggroeide....Nu mank ik nog steeds als Charlie Chaplin. Men vrouwtje heeft veel geduld met me gehad, ik heb nog zeker een jaar stilletjes aan de kant afgewacht of dit boeltje wel allemaal te vertrouwen was, vooral mannen en kinderen moest ik niet zo. Maar nu kan ik jullie verzekeren dat ik me volledig op mijn gemakje voel, terug vertrouwen in de mens gevonden heb en in een vijfsterren hotel beland ben.


Poseren kan ik toch nog als de beste hoor, kijk maar ( alleen niet te lang he, ik ben oud ;) )
Ik zei toch niet te laaaang.......

Nu is het genoeg geweest !

Ik bluf echt niet over mijn vertrouwen in de mensen hoor, kijk maar! Vooral bij baasje 's avonds in de zetel ben ik niet meer weg te krijgen. Wat je toch met vertrouwen en liefde op 3 jaar  kan bereiken...

Lieve Miauw-groetjes van ons drie! Wij houden ook van poeslieve complimentjes :-)
Iedereen nog een fijne zondagavond en een leuke week toegewenst
-Pootje-

14 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat een fotogenieke katten...dat ze het modellenbestaan niet ingestapt zijn verbaast mij bijzonder...:-)!

Lieve groet, Ingrid

Just Who I Am zei

Ohhh ik zit hier helemaal te smelten ,wat een heerlijke katten.Ik hoop ooit dat onze Mikki het vertrouwen helemaal terug krijgt.Maar als ik het verhaal van Droepie lees is er in elk geval hoop!
Liefs Elisabeth

Tanja zei

Och Carien, ik heb heb zo genoten van deze post, heerlijk post, met je katten. Ik hoor ze praten. Super

Lieve groet
Tanja

Michelle zei

Wat een mooie reportage en het verhaal erbij is heel leuk, ik heb het heel aandachtig gelezen, fijn dat ze bij jullie zo goed is terecht gekomen!!

Fijne zondagavond
Lieve groetjes Michelle

liesje zei

Wat een lieve mooie poezen!!!
Ik ben zelf ook een poezenvriend,
het zijn toch zo een gezellige dieren.
Leuk hun verhaaltje.
Nog veel poezenplezier.
Lieve groetjes Carine

Jansepans zei

Wat een heerlijke poezenkinderen. Leuk op de foto gezet en grappige verhaaltjes. Ik heb genoten! En mijn liefde voor poezen is weer een beetje groter geworden. Zou er ook zo graag een willen maar ben zo bang dat ik er allergisch voor ben... Fijne week. Lieve groet Janneke

Anoniem zei

Hoi Carine, wat leuk dat je langs kwam op mijn blog, ik ga je hier ook maar meteen volgen want ik zie dat jij en je mama ook heel erg creatief zijn :)
Wat heb je prachtige katen zeg,die doen dat zo mooi op de foto!
Fijne dag verder,
liefs, Sonja

@nne zei

Hé, een nieuwe volgster ... en blijkbaar uit Antwerpen!! Prachtige poezen heb je! liefs, @nne

bleudelavandou zei

Ben ook zo'n kattenfreak wel leuk verhaal erbij.

Ik kan die beestjes gewoon niet missen want ze zijn zalig...

groetjes

marieke

Theemuts Rommelhoekje. zei

Wat leuk dat je mijn volgt op mijn Blog !! Ik vind het hier ook heel erg gezellig uitzien dus kom graag nog eens vaker.

fijn weekend,groetjes Romkje.

Peeters Liliane zei

Prachtige foto's van jouw katten en een heel leuk verhaal!
Ik las in jouw profiel dat je van fan bent van de landelijke romantische stijl, grappig maar daar ben ik ook zo zot van. Mooi blog heb je!

ps.misschien een tip als je geen reakties kan geven op sommige blogs, ga dan naar google chrome dan lukt het wel in ieder geval voor mij werkt dit!
Groetjes,
Liliane

Marijke van Ooijen zei

Hay meisje,

Wat een mooie robuuste kopjes hebben deze katten.
En die namen zijn ook al zo apart..

Wat een snoezepoezen...mooie zijn dit zijn dit zeg!
De liefde tussen mens en dier is onvoorwaardelijk, dat is zo mooi.

Een prachtige post weer...ik heb er werkelijk van genoten.

Liefs......Marijke

Janny zei

Hoi Carine,

Had je mij nog een email gestuurd over de workshop? Kan hem zo gauw niet meer vinden!
Mooie katten!

groetjes Janny

Shabby Chic Inspired zei

Soooo sweet!!!! :o)))))