donderdag 26 april 2012

Blogverjaardag

Hallo meisjes,

Op 28 april 2011 is mijn blog   " T' Achterhuisje"  geboren. Ik had er zo hard aan gewerkt, en was zo fier dat ik het allemaal alleen had gedaan ! Oorspronkelijk was het de bedoeling van een website te maken maar dat leek toch veel moeilijker dan ik dacht ;-) dus werd het een blog.  Ik was helemaal in de ban van T ' Achterhuisje en was niet meer van de computer weg te slaan. Als ik iets wil, dan ga ik er ook helemaal voor ! Wat was ik daarmee van plan met die blog, wel eerst en vooral was het de bedoeling om mijn brocante liefde te delen, mijn verzamelwoede voor alles wat oud is, wat een ziel heeft, een verhaal, een geur, ja misschien gewoon nostalgie naar de tijd van toen. Als ik zoiets tegenkom ben ik precies verliefd en ik moet het hebben, het is echt heel moeilijk om het te laten liggen. Natuurlijk was het mijn droom om het ooit te kunnen showen in een winkeltje die ik kon inrichten zoals vroeger met de nodige kantjes en franjes, en zo had ik dan t' achterhuisje in mijn gedachten om dat allemaal waar te maken. Dat was mijn gloednieuw tuinhuis met een grote afdak van 9m op 4m.  Maar mijn gezondheid besloot het anders voor mij en mijn achterhuisje is nu gewoon een tuinhuis gebleven met een zitlounge eraan.

Hier een paar foto's van t ' Achterhuisje hoe het nu is, ik leef mij daar in de zomer lekker in uit met decoratie, inrichting, brocante enz. op mijn eigen tempo weliswaar, in mijn droomwereldje :


Natuurlijk heeft het bloggen veel andere dingens in de plaats gebracht en stilaan is het gegroeid naar een plek waar ik leuke mensen ontmoet, die ook dezelfde passies delen als ik en ook een plek waar ik veel van andere creative mensen kan leren en inspiratie opdoe, een plek waar ik ontspan, waar ik mezelf ben, die mij gelukkig maakt.

Hiervoor wil ik iedereen die mij volgt hartelijk danken omdat ze stuk voor stuk hebben bijgedragen aan het feit dat ik bloggen zo fijn vind. Hartelijk bedankt aan al de blogvriendinnen die ik tot nu toe heb leren kennen.

Spijtig genoeg heb ik de laatste maanden niet veel tijd meer gehad om te bloggen, ik weet niet of ik het alleen zo druk heb of dat ik zo traag word dat alles veel tijd in beslag neemt of een combinatie van beide misschien. Ik heb dus gewacht tot mijn blogverjaardag om mijn laatste bericht te publiceren (tenminste laatste tot ik terug de tijd en de zin krijg om in blogland terug te komen ;-) Ik wil nogmaals iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten op mijn berichten en daarom wil ik ook t g v mijn blogverjaardag jullie verwennen met een give away.


Wat het is, ga ik nog niet verklappen, ik maak er zeker een mooi pakketje van ...... laat een reactie achter en waag je kans...... en hou mijn blog in het oog want ergens in mei zal ik het bekendmaken.


Dag lieverds, tot binnenkort20 opmerkingen:

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

ziet er prachtig uit je tuin huis een heerlijke plek om te vertoeven met prachtige spulletjes ....fijn dat je geniet van het bloggen ...ook wij genieten van jou posten ....wens je nog heel veel blogplezier ...fijn weekend lieve groet rosita

Ans zei

Wat een ontzettend leuk achterhuisje.
Het ziet er zo knus uit.
Fijn,dat het bloggen je zoveel moois gegeven heeft en PROFICIAT met het eenjarige bestaan van je Blog.

Groetjes Ans

Cosy Life by Elly zei

Wat een gaaf tuinhuis heb je zeg!! Die bank vind ik geweldig me al die kussens..Jammer dat je het op een laag pitje gaat zetten.
Doe rustig aan!Spannend trouwens een blind-give away!
Fijne dag en lieve groetjes, Elly

Home and Lifestyle zei

Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog! Ondanks dat je je verwachtingen over het Achterhuisje bij hebt moeten stellen, heb je gelukkig nog erg veel plezier in je blog en dat is al héél belangrijk. Het Achterhuisje ziet er overigens prachtig uit (al lijkt het net of de vaas links op de tweede foto er elk moment af kan vallen :))!

Ik wens je een heel fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Atelier Valerie zei

Van harte gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog.
28 april: feest voor jou en ook voor mij want dan vier ik mijn 39 jarig bestaan.

Vele groetjes en een leuk weekend,
Valerie

It's me zei

Jammer dat je gaat stoppen...hoop dat het tijdelijk is......gefeliciteerd meis met je 1 jaar !!...mooi je tuinhuis....prachtig...dat je daar maar lekker toto rust mag komen....liefs van mij...xxx...

@nne zei

proficiat met de verjaardag van je blog. wanneer je je niet goed voelt is het zeker niet evident om te bloggen. laat het gewoon even rusten, want tijd brengt raad! liefs, @nne

Rita zei

gefeliciteerd met het 1jarig bestaan van je blog Carine, wat een prachtig achterhuis, het moet heerlijk zijn om daar te vertoeven. Doe maar rustig aan hoor!

Tanja zei

Raar om je te feliciteren en ook tegelijkertijd voelt het ook als een afscheid maar ik begrijp het hoor Carine, als geen ander. Neem je tijd en ik geloof dat op een dag je de zin weer krijgt. Dus ik zeg toch tot ziens en ook proficiat met je 1-jarig bestaan.

Pas goed op jezelf
Liefs
Tanja

little sweet things zei

Ik hoop dat je tzt de zin en de puf weer zal vinden om het bloggen te hervatten.
Dus ik blijf positief en zeg op naar jaar 2.
Ik ben ook zeer benieuwd naar je mistery give away en doe graag mee.
Fijn weekend,
Liefs, Sas

amy zei

wat n prachtig en gezellig tuinhuis heb je
Gefeliciteerd met je 1jr bestaan van je blog
Gr Amy

Le Style zei

Hi Carine,

Wat een bijzondere post.
Allereerst van harte gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van je blog. Zo leuk, twee maanden later begon ik met mijn blog. Jij was één van mijn eerste volgers.
Wat een schitterend achterhuisje! Soms moet je plannen die je hebt bij stellen, soms ook komen er andere voor in de plaats. Neem de tijd voor jezelf die je nodig hebt.....
Ik wens je alle goeds!!

Lieve groet

Anoniem zei

Hartelijk gefeliciteerd met je eenjarig bestaan. Wat ziet het er allemaal prachtig en gezellig uit. Al is je wens van een winkeltje niet uitgekomen, geniet zelf en met je geliefden zoveel mogelijk van deze plek en blijf je er in uitleven. Ik wens je veel goeds en hoop dat je weer snel door kunt gaan met deze fijne blog. Groetjes van Wilma Oud

Geke zei

Wat leuk dat tuinhuisje. Wij zijn ook bezig ons huisje op te knappen. Ga er ook gauw een post aan wagen. Alle goeds voor jou en wie weet toch een keer weer tot ziens!
Groetjes,
Geke

Rozen van Papier zei

Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! En wat een heerlijk achterhuisje heb je.Ik vind de oude radio erg leuk. Doet hij het nog?
Ben benieruwd naar je giveaway!

Groetjes Janny

Maia zei

Wat een prachtig romantische plek om je heerlijkterug te trekken in alle rust!
Dat ga je nu ook doen en je moet je hart ook volgen wat bloggen betreft heel goed!
Het neemt inderdaad ook super veel tijd in beslag maar ik ben het afgelopen jaar toch heel blij geweest dat ik een blog had!
Als je bijna niet van huis af kunt zorgt dat toch voor de nodige afleiding en inspiratie en bovendien kreeg ik zomaar ontzettnd veel hartelijke lieve mails en kaartjes terwijl je de bloggers toch niet in real life kent, heel speciaal!
Ik heb ook erg genoten van jouw mooie blog lieve Carine en wens je een hele fijne tijd toe!
Wellicht horen we over een tijd weer van je, ik doe natuurlijk ook graag mee met je lieve give away.
Heel veel lieve groetjes van mij!
Maia

bleudelavandou zei

Dat achterhuisje van jou ziet er gewoon prachtig en zo romantisch uit, het lijkt wel op een plaatje uit een tijdschrift...

Ik vond het altijd fijn om even te komen kijken op je blog en ik hoop dat je niet te lang wegblijft uit blogland...wij gaan je missen...

Ik doe uiteraard graag mee met je give away, rarara...wat wordt het...

Veel liefs en...tot binnenkort!

marieke

quiltingmieke zei

piep

hey meid , je gezellige blog bezoek ik zowiezo, maar in de give away heb ik ook wel zin, zo benieuwd wat het pakketje, zou bevatten,
maar wil alle deelnemers evenveel geluk wensen en zal zeker ook genieten van de foto van de give away

knuf mieke

Ateljee de Kraal zei

Ik ben jaloers op je tuinhuis, zo mooi...
Ik volg je al een tijdje want je style spreekt me aan,
graag doe ik mee aan de mistieke give away, en ik zou zeggen, blijf bloggen als je kunt want je hebt een prachtige blog,
groetjes Hanneke

quiltingmieke zei

piep


mooie fotos meid,
super,
Profiat met je 1 jarig bestaan, en als ik het goed begrijp wil je een pauze inlassen,
nou meid, dat versta ikhoor,
al hoop ik je gauw weer te lezen

Gave give away
doe graag mee,
prentje kan ik nu even nie plaatsen op mijn blog
omdat ik Ipad zit,
maar dat maak ik goed als ik morgen uit buitenland terug ben.

dikke knuf mieke

culipatch.blogspot.com